Monday, May 09, 2005

berjalan seribu batu

sabtu petang harituh buat kali pertama dlm beberapa bulan saye telah turun ke bandar bersama abang Isma.Pergi city square.ramai nak mampos la orang.tapi sabtu kan hari remaja.jadi lumrahlah kat bandar dipenuhi oleh remaja.singgah jap ke kedai muzik box kepunyaan aabang fadzil rock.aku hany a nak amik flyers siksa kubur.sial la.siksa main kat Kl 4 june.time tuh ade gig kat Jb.Fuck On the beach dan vivisick dari jepun.tapi jimbo cakap venue tak jumpe lagi.macam mane nih?

pastuh jumpe la kami dengan ayeh.jumpe gak si dicky ,bigshow dan kengkawan mereka utk spread flyers mereka.aku juga terserempak dgn emmy awek wak kunk. sememangnya di CS nih tidak menjanjikan apa-apa yang menarik.So bertolak terus kami ke rumah ayeh.ayeh sekarang tinggal dgn adek die kat umah yang besar tuh.mak bapak die dok kl la sekarang.kite tengok cite blood in blood out.cite pasal racisme,mob,pride,kongsi gelap.Wan karim mesti suke nih.
pastuh kami gerak ke pusat gim kat taman daya.member ayeh keje kat sini.badan die.mak ai.tough nih.ok.ini kali pertama aku ke pusat gim.mula mula kauyuh basikal.keberatan tayar die 9.semput aku.pastuh berlari.mak ai laju mesin nih aku terkapai kapai.berlari.tup tup 12 minit aku lari 1 kilometer.rekod dalam diri aku yg tak pernah bersukan ni.berpeluh berlinang.aduss......gilo......walauape pon.bersukan mmg penat.angkat benda berat berat.kalo la aku work out tubuh badan aku mesti tough.tapi tubuh badan aku nih kekuranagn protein.okeh...start esok aku pegi angsana jalan kaki jek selambe....

playlist-
audio kollaps-5 Vor 12

4 comments:

Anonymous said...

Ko bercerita pasal bndr jb baru aku ingat yg aku ni dh berapa kali dah pegi jb tpi hanya untuk jadi hamba gig, aku tidak seklipun pernah ko bwa pegi jalan2 kat bandar jb tu. huhhh dasar izwan death metal...ko punya playlist audio kollaps lak yer...aku skang dengar heheh tak leh bagitau...nanti ko kutuk hoho.
-akhdan-

+++syikuchan+++ said...

huh, setakat 1 km apa sangat la... aku ari-ari pegi sekolah jalan kaki dekat 5-6 km takde heran pun. ops!

jr said...

beat, ko taknak tambah tagboard kat kat side bar tu. tambah la...senang sikit aku nak merepek

Anonymous said...

vivisick + FOB main KL Ahad 5th June!

http://dungpeople.kerbau.com/vivifuck/